3ΗΜΕΡΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΝΥΜΦΑΙΟ

Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3 ΗΜΕΡΕΣ

3ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΝΥΜΦΑΙΟ

0
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Άτομα*
Ενδιαφέρον/Ερωτήσεις*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Η πανέμορφη πόλη όλων των εποχών

Καστοριά – Πρέσπες – Νυμφαίο

Αναχώρηση από Ζάκυνθο και Πάτρα Χρόνος Ταξιδιού: 3 Μέρες Οδικώς
Ημερομηνία: Θα ανακοινωθεί

2 Διανυκτερεύσεις

Οδική εκδρομή στην πόλη των Γουναράδων την Καστοριά , στις Πρέσπες τον υδάτινο παράδεισο και στο Νυμφαίο την νύμφη της Ευρώπης

Βουνά, έλατα , μαγευτικές λίμνες , πανέμορφα πετρόχτιστα αρχοντικά , καμινάδες με τζάκια και παραδοσιακές ταβέρνες.

Η Καστοριά με την λίμνη Ορεστιάδα θα σας μαγέψει, με τα μακεδονίτικα αρχοντικά, τις φημισμένες γούνες και τις βυζαντινές εκκλησίες. Η λίμνη της είναι χαρακτηρισμένη ως << Μνημείο Φυσικού Κάλλους>> ένας υγρότοπος όπου βρίσκουν καταφύγιο περισσότερα από 200 είδη πουλιών.

Οι Πρέσπες είναι ένα στολίδι αποτελούμενη από την Μεγάλη Πρέσπα και την Μικρή Πρέσπα. Τα δάση οξιάς , οι καλαμιώνες τα 260 διαφορετικά είδη πουλιών , τα 23 είδη ψαριών, τα 1.300 είδη φυτών , τα βοσκοτόπια , η καλλιέργεια φασολιών και τα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος καθιστούν την περιοχή έναν υγροβιότοπο διεθνούς ενδιαφέροντος.

Το Νυμφαίο συγκαταλέγεται στα δέκα ομορφότερα χωριά όλης της Ευρώπης με τα καλοδιατηρημένα βλάχικα αρχοντόσπιτα του και τα ζωγραφιστά ταβάνια και το τοξωτό ξύλινο γεφυράκι που ενώνει δυο εντυπωσιακά αρχοντόσπιτα.

 

ΜΕΡΕΣ
1η ΜΕΡΑ Αναχώρηση από το Λιμάνι Ζακύνθου 05:30 το πρωί. Επιβίβαση στο λεωφορείο στην Κυλλήνη, με κατεύθυνση την γέφυρα του Ρίο-Αντίρριο. Θα διασχίσουμε την Ιονιά Οδό και με μια σύντομη στάση για καφέ θα συνεχίσουμε για την Καστοριά και πρώτη επίσκεψη στην Μονή Μαυριώτισσας μια από τις πιο ιστορικές μονές. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στην γραφική πόλη της Καστοριάς. Σας προτείνουμε έναν περίπατο στον παραλίμνιο δρόμο της πόλης και βόλτα στον Ντόλτσο την παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά.
2η ΜΕΡΑ Μετά το πρωινό, αναχώρηση 09:00 από το ξενοδοχείο μας για το Δισπηλιό για να επισκεφτούμε τον ιστορικό Λίμναιο Οικισμό. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε για τον μαγευτικό Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών, ο οποίος είναι πλούσιος για την σπάνια πανίδα και χλωρίδα. Στην Μεγάλη Πρέσπα θα δούμε τον Αγιο Γερμανό την περίφημη περιοχή για τα φασόλια Πρεσπών καθώς και το ακριτικό οικισμό Ψαράδες στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. Θα θαυμάσουμε το σήμα κατατεθέν το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στην Μικρή Πρέσπα στο οποίο θα φτάσουμε διασχίζοντας την πολυφωτογραφημένη πεζογέφυρα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Καστοριά και διανυκτέρευση .
3η ΜΕΡΑ Πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας και 08:00 αφού πάρουμε τις βαλίτσες στο λεωφορείο αναχωρούμε για τις πλαγιές του όρου Βίτσι. Θα επισκεφτούμε τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό και τόπο ιστορικής σημασίας το Νυμφαίο ένα απο τα στολίδια και ομορφότερα χωριά της Ελλάδας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας σε μια έκταση 50 δασικών στρεμμάτων και θα ενημερωθούμε για την προστασία της.έχοντας ζήσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Έχοντας ζήσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία επιστρέφουμε στο λιμάνι της Κυλλήνη για να πάρουμε το καράβι της επιστροφής 20:30 το βράδυ.
Περιλαμβάνονται
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια με επιστροφή Ζάκυνθος – Κυλλήνη και Κυλλήνη –Ζάκυνθος.

Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

2 νύχτες διαμονή σε 4 * ξενοδοχείο στην Καστοριά.

Αρχηγός / Συνοδός.

Πλούσιο Πρωινό Καθημερινά.

Ξενάγηση καθ όλη την διαδρομή του ταξιδιού μας.

ΦΠΑ.

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης/ Επαγγελματικής Ευθύνης TOUR OPERATOR.

Δεν Περιλαμβάνονται:
Είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα.

Ότι αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα της εκδρομής ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ποτά, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Σημειώσεις Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραληφθεί οποιοδήποτε αξιοθέατο αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής. Το Νυμφαίο λόγω του υψηλού υψόμετρου που είναι κτισμένο (είναι επισκέψιμο καιρού επιτρέποντος). Όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταξιδιωτικά έγγραφα( διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες).
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
01/02/2023 Ζάκυνθο – Κυλλήνη – Καστοριά Διανυκτέρευση
02/02/2023 Καστοριά – Πρέσπες Διανυκτέρευση
03/02/2023 Νυμφαίο – Κυλλήνη – Ζάκυνθος

Πληροφορίες Ταξιδιωτικού Γραφείου

KOKLAS TRAVEL & EVENTS

Ταξιδιωτικό Γραφείο

Διεύθυνση: Κλαυδιανού 6,  Ζάκυνθος 29100

📞: 26950 28227 , 6982983742

Email: info@koklastravel.com

Proceed Booking